Oua vopsite cu coaja de ceapa

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 4352 vizualizari

 

Noi asa vopsim ouale in fiecare an de Paste, si nu am schimba cu alte vopsele pentru nimic!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • Coaja de la 7 cepe (eu am pus amestec coaja galbena cu rosie)
  • 2 linguri de otet
  • apa
  • Optional: ulei pentru uns pentru luciul oualor (eu nu am folosit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite cu coaja de ceapa:

Intr-un ceaun am pus un strat subtire de coaja de ceapa, apoi am asezat ouale, pe care inainte le-am spalat bine cu detergent de vase si clatite bine, asta pentru a le face mai fine, Iar peste oua am pus restul de coaja de ceapa, otetul ci am acoperit cu apa.

Cand a inceput sa fiarba mai lasam 2 minute si stingem focul. Lasam in apa cca. jumatate de ora, apoi le scoatem usor cu o paleta si le lasam sa se raceasca. 

Daca vreti sa obtineti un luciu frumos, ungeti un servetel sau o panza cu ulei si luati fiecare ou dandu-i luciu dorit 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu coaja de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in aluat de foietaj