Oua umplute cu ton

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2013 | 11201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva ton (in suc propriu)
  • 1 castravete murat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura maioneza
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Fierbem ouale in apa cu sare. Dupa ce sau mai racit le taiem in doua, galbenusul il punem separat.

Facem o compozitie pentru umplutura din: galbenus de oua (pisat), ton (scurs de zeama), castravete murat tocat si strors de zeama, o lingura de maioneza, ceapa rosie tocata marunt sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de oua cu aceasta compozitie. Ornam cu bucatele de castravete murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]