Oua umplute cu ciuperci si carnaciori

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2013 | 7420 vizualizari

 

Parca imi era dor de ceva mai... cu maioneza. Cum s-au anuntat ceva musafiri in tranzit mi-am spus ca e ocazia potrivita de oua umplute .

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 gr maioneza
  • 200 gr smantana
  • 200 gr carnaciori Frankfurter -usor afumati
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 borcan ciuperci taiate [400 gr]
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita condiment uscat oglio e alio-[patrunjel, usturoi, fulgi chili]
  • sare
  • piper
  • 1 gogosar rosu
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci si carnaciori:

Ouale se fierb tari, 10 minute, se pun in apa rece pentru o buna decojire. Se taie in doua si se scot galbenusurile.

Galbenusurile se zdrobesc cu furculita se amesteca cu sare, piper, 2 linguri de maioneza si 2 linguri cu mustar.

Cu compozitia formata se umplu jumatatile de albus .

Va mai ramane din acest amestec care se va omogeniza cu maioneza ramasa, sare, smantana, ciuperci, usturoi pisat si patrunjel verde.

Se pun pe un platou ciupercile cu smantana si maioneza, se aseaza ouale umplute pe deasupra. Se decoreaza cu rondele de carnacior, patrunjel verde, gogosar si se presara pe deasupra "oglio e alio"

TIPS-URI

1

ouale umplute sunt mai gustoase dupa ce stau la rece si aromele se intrepatrund .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]