Oua umplute

de Sanda s in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2011 | 7548 vizualizari

 

Este o reteta usor de preparat de catre oricine.

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • 5 oua fierte tare
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 2 galbenusuri de ou
  • o feliuta de gogosar/masline/patrunjel ( pt decor)
  • sare
  • piper
  • pateu (cateva linguri, dupa gust)
  • 3 linguri smantana 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale tari.Intr-un castron pun un galbenus de ou fiert si racit, mustarul si putina sare. Apoi incep sa adaug ulei. Adaug ulei incet, cate putin pana se umple castronelul de maioneza.

Apoi curat ouale fierte, le tai in doua, scot galbenusul si il pun intr-un bol.

Maruntesc toate galbenusurile fierte, pe urma le amestec cu pateul, smantana, 1 lingura de maioneza, 1 lingura de smantana, sare si piper.

Apoi umplu fiecare jumatate de ou cu pasta obtinuta (daca aveti folositi un tub de ornat). Maioneza o amestec cu smantana ramasa.

Pe un platou turnati maioneza pe urma puneti ouale inauntru

Puteti orna dupa bunul plac cu masline, gogosari, patrunjel etc.

POFTA BUNA!!!!

TIPS-URI

1

Daca maioneza este prea galbena picurati putina lamaie si amestecati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu din ficat de curcan cu verdeturi de Provence