Oua umplute

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 13230 vizualizari

 

Un platou cu cateva bunatati pe care le-am facut foarte repede. Platoul a inclus rosii, castraveti, cascaval si oua umplute.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte tari
  • mustar (2 lingurite)
  • 3-4 linguri de pate de porc
  • sare
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte tari le-am taiat in 2 jumatati.

Am scos galbenusul si l-am amestecat cu pate, mustar si sare.

Am umplut albusurile cu amestecul obtinut.

Am decorat cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval