Oua Scotiene

de dantes in Porc, 19 Ian 2014 | 5320 vizualizari

 

Se pot servi cu diferite garnituri(cartofi,orez,mazare etc)

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 400 g carne de porc
  • 400 g piept de pui
  • 100 g arpagic tocat fin
  • 1 legarura de patrunjel tocat fin
  • 1 nucsoara rasa
  • 1 lingurita mustar englezesc
  • 200 g pesmet
  • 200 g faina
  • 300 ml.ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Scotiene:

Se fierb 8 oua si se curata de coaja. Se toaca carnea si se amesteca cu arpagicul, patrunjelul, nucsoara, mustarul. Condimentati cu sare si piper dupa gust si impartiti compozitia in 8 bilute egale.

Pregatiti 3 farfurii cu oua batute, faina si pesmet, luati cate o biluta de carne si o aplatizati in palma si acoperiti fiecare ou fiert in mod egal cu carnea. Rulati fiecare ou acoperit cu carne prin faina, ou si pesmet si le prajiti in ulei incins pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Scotiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]