Oua rosii

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 5693 vizualizari

 

Stiu ca nu este o mare “inginerie” vopsitul oualelor,insa am ales sa pun si aceasta varianta a vopsirii lor, deoarece multi cititori ai blog-ului mi-au cerut-o.

 

INGREDIENTE

  • Oua vopsea de oua tipografica(se gaseste in piata)
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

1.Spalati si degresati cu apa calduta ouale,apoi le uscati cu servete de bucatarie.

2.Puneti ouale la fiert timp de 7-8 minute in apa cu sare si otet.

3.Cand sunt gata le scoateti si le lasati timp de 3 minute sa se racoreasca.

4.Puneti in palme vopsea de diferite culori,apoi luati oul(inca cald,pentru a se usca repede) si rotiti-l pana ce va fi frumos colorat.

TIPS-URI

1

Spalati si degresati foarte bine ouale inainte de a le fierbe,iar pentru o culoare intensa ar fi indicat sa folositi ouale albe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Am vopsit oua, cititi pasii parcursi