Oua pane

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 4147 vizualizari

 

Ce facem cu ouale de dupa Paste? Oua pane!

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • 1-2 linguri faina
  • -1 ou crud
  • -3 linguri pesmet
  • -ulei pentru prajit
  • Optional:
  • sos marar ( 1 iaurt, 2 catei usturoi, ½ legatura marar)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pane:

1. Se curate ouale de coaja, apoi se trec prin faina, ou batut si pesmet. Pentru a obtine ocrusta mai groasa treceti oul fiert de doua ori prin ou si pesmet.

2. Incingeti uleiul, apoi puneti pe rand ouale la prajit.

3. Scoateti ouale prajit si punet-le la scurs pe servetele absorbante.

4. Serviti ouale calde, cu un sos de iaurt, usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]