Oua infasurate

de gaby_duceag in Porc, 17 Oct 2010 | 4772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati mari cotlet de porc,batute ca pentru snitele
  • 5 oua fierte tari(10min)
  • putin unt
  • ulei
  • seminte de mustar
  • boia de ardei iute
  • sare,piper
  • 150 ml vin
  • 100 ml apa rece
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua infasurate:

Pe feliile mari de cotlet de porc presarati sare si pier, puneti bucatele mici de unt,oul fiert si rulati.
Legati cu sfoara de bucatarie si prajiti rulourile formate intr-o tigaie in uleiul incins.

Le scoateti si le asezati intr-o tava , turnati peste ele 150 ml vin si 100 ml apa rece,boabe de mustar(eu nu aveam in casa si am pus mustar pasta) si boia de ardei iute si bagati la cuptor pentru cel putin 30 min.

Noi am servit cu ardei copti si sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua infasurate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]