Oua in sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 6177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 ceapa mare
  • ½ ardei galben
  • 3 catei usturoi
  • Sare,piper
  • 5 oua
  • Patrunjel
  •  

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii:

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt si ardeiul fasii. Se calesc impreuna 10 minute pana se inmoaie,apoi se adauga rosiile decojite pe care le pisam cu furculita in tigaie. Se mai fierbe sosul 5-7 minute,apoi se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Sosul obtinut il punem intr-un vas termorezistent mare(sau 2 mai mici), iar deasupra spargem ouale. In cel mai mare am pus 3,iar in cel mic 2.

Se da la cuptor pentru 20-25 minute sau pana sunt gata ouale.

Se serveste cald, alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]