Oua Faberge

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 5095 vizualizari

 

De cand ma pregatesc pentru asa ceva! A fost dragoste la prima vedere, cand le-am gasit cautand retete speciale pentru aperitive. Si acum,am prins ocazia potrivita!

 

INGREDIENTE

  • - 20 coji de oua intregi
  • - 300 g legume mexicane,congelate
  • - 150 g piept de pui afumat
  • - 1000 ml apa
  • - 2 plicuri de gelatina granule ( 20g)
  • - sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Faberge:

Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare ,pana cand dau un clocot. Pieptul de pui il tai cubulete. Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!). Lasi gelatina sa se racoreasca.

Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit. Amesteci gelatina cu supa. Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3 si completezi cu supa. Lasi ouale la rece cca 3 ore. Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschetta all'italiana