Ou fiert in cirnati

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 3819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr cirnati
  • busuioc
  • patrunjel
  • faina
  • pesmet
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou fiert in cirnati:

Se fierb patru oua,apoi se decojesc si se dau prin faina.

Cirnatii se desfac si compozitia se amesteca cu busuiocul si patrunjelul tocate marunt.

Se imparte in 4 parti egale si imbracam fiecare ou.

Se da iar prin faina,apoi prin ou batut cu putina apa,apoi prin pesmet.

Dupa un sfert de ora se prajesc in ulei mult.

Se scot pe un servet de hirtie ptr a elimina excesul de ulei

Se servesc calde in sos de rosii sau cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou fiert in cirnati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta sarata cu branza de vaci