Ostropel din piept de pui

de Ina in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2010 | 55142 vizualizari

 

Prima reteta la care am folosit robotul achizitionat cu banii castigati la concursul de pe bucataras.ro ( + diferenta... :p)
Iarna asta port rosu ( in bucatarie ) :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe
  • jumatate de ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 2oo ml suc de rosii ( sau 3-4 linguri cu pasta de tomate )
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • sare/ delikat
  • curry
  • piper
  • o foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din piept de pui:

 

     Ceapa, morcovul si ardeiul gras se toaca marunt si se calesc in putin ulei  ( eu le-am taiat la robotelul meu drag :D )

     Oparim pieptul de pui  si-l taiem bucati mici.

     Cand legumele devin aurii se adauga in oala feliile de piept de pui si putina apa, cat sa le cuprinda la fiert. Lasam sa fiarba la foc mic, iar cand carnea e fiarta adaugam sucul de rosii sau pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper, curry si o foaie de dafin si lasam sa mai dea cateva clocote.

      La final adaugam in sos usturoiul taiat felii, mai lasam doua clocote si oprim focul.

      Decoram cu patrunjel verde.

      Ostropelul este delicios cu mamaliguta calda, dar azi l-am servit alaturi de piure de cartofi si salata de ardei copt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui dezosat umplut cu orez brun si multe legume