Ostropel din gaina batrana de la tara

de ionix in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2010 | 33653 vizualizari

COMENTARII (25)

Ina 1

23.09.2010, 09:26

Gaina batrana face "ostropeaua" buna!

ionix 1

23.09.2010, 09:27

sa stii... cel putin asa a spus sotul meu ca-i buna rau gaina asta

vero_closca 1

23.09.2010, 09:34

yami-yami! vreau si eu putin! 5 furcu

ionix 1

23.09.2010, 09:36

pai, iti dau... ca mai am... am facut mult si sotul mananca putin sarut-mana pt furci... dar mai bine mi-ai lasa pestele ala din mana sotului tau

Miha 1

23.09.2010, 10:08

Gand la gand cu Ina!

silvi0ara 1

23.09.2010, 10:10

Chiar asa,fetele au dreptate cu gaina batrana.

lia maria 1

23.09.2010, 10:33

da cata dreptate avetisi ce bun ostropel ai mai facutdraga ionix

La Ancuta 1

23.09.2010, 10:57

Bucataras Medi 1

23.09.2010, 10:57

na ca si eu vroiam sa spun ca si Ina dar mi-a luat-o inainte.......................

Rocsi 1

23.09.2010, 11:02

mama ce-i aici.....bunaciune

Sylvia 1

23.09.2010, 11:21

Gaina batrana......face ostropelul bun

Ina 1

23.09.2010, 14:55

Medi', macar aici sa fiu si eu cu un pas inaintea vostra

maria_claudia 1

23.09.2010, 15:46

ionix 1

23.09.2010, 17:59

bey, gaina asta e batrana batrana dar e si de la tara e una zdravana sarut-mana fetelor pt aprecieri si furci

diaconta 1

23.09.2010, 19:22

era batrana rau Ionixule?nu-i bai,aduc furculite multe s-o putem manca

ionix 1

23.09.2010, 20:52

Dia... a fost batrana raaaaaaaau am fiert la ea vreo 6 ore cu toate ca am folosit si secretul mamei de a-mi fierbe mai repede

diaconta 1

23.09.2010, 21:21

Da' stiu ca stai bine cu rabdarea

nadina73 1

24.09.2010, 00:35

care ionix sa pui o lingurita de inox in apa sau un cuihai zine si noua cum a fiert mai repede?deci era pensionasa sa inteleg

ionix 1

24.09.2010, 08:33

@Dia... sa stii ca asa-i

@Nadina... hahahhaha.. unul din secrete este ala iar altul este altul hai ca-ti spun da' nu zi la nimeni... shhhhhhhhhhhhht.... cica daca pui o lingurita cu zahar fierbe mai repede

Adinacarla 1

24.09.2010, 09:24

yam, yam...ce bunatate aici
Si eu mai folosesc metoda cu lingura de inox in oala in care fierbe carnea de gaina si pun si o lingura de zahar...

ionix 1

24.09.2010, 13:23

@Adina... mai, pai secretul mamei nu este chiar atat de secret hehe... sarut-mana pt furci

Corinuta 1

24.09.2010, 17:30

super buna papica!

ionix 1

24.09.2010, 20:35

Corina, banuiesc c-a fost buna... a papat tot sotul

lilik 1

02.10.2010, 20:30

christyansen 1

13.08.2015, 16:32

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui à la Ana