Ostropel de pasare

de Miha in Pui, 4 Aug 2009 | 11155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pasare:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Ceapa taiata marunt se undeste in cateva linguri de ulei.Cand devine sticloasa,se adauga cuburile de carne.Se trag cateva clocote si se stinge totul cu sucul de rosii.Se adauga morcovul si rosia decojita,date pe razatoarea mica.Se completeaza cu apa,daca e nevoie,sa fie carnea acoperita.

Se fierbe pana se inmoaie carnea si sosul este scazut.

Inainte de a inchide focul se adauga usturoiul pisat si se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

danygospodina 1

05.08.2009, 07:53

Iar mie imi vine sa ling....mamaliguta !!!!

Miha 1

05.08.2009, 11:08

ANCA 1

06.08.2009, 22:48

ostropel..ne indopa mama cu el in copilarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]