Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 7164 vizualizari

 

În mare, îmi plac chinezismele! Poate de aceea am si ochii migdalati. :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez cu bob lung;
  • 1 ceapă;
  • ghimbir (cât o nucă);
  • 2 dovlecei mici;
  • 1 vânătă;
  • 1 ardei roșu;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 2-3 lg sos de soia light;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post):

Se fierbe orezul în apă cu sare (1 parte orez, 2 + 1/2 părți apă).

Se strecoară, se trece sub un jet de apă rece. Se pune de-o parte până se fac legumele.

Se călește ceapa, se adaugă ghimbirul, morcovii, dovleceii, vinetele, ardeii, sosul de soya, iar la final orezul fiert. 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu dovlecei