Orez Jasmine cu sos picant

de izulika in Porc, 20 Aug 2010 | 8625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 240 g orez jasmine
  • 350 g carne de porc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez Jasmine cu sos picant:

Intr-o oala se pune apa la fiert,iar cand da in clocot se adauga orezul si se lasa sa fiarba cca 20 de minute la foc potrivit, amestecand din cand in cand.Dupa ce s-a fiert se pune intr-o sita si se lasa la scurs.Sosul picant se prepara ca aici http://www.bucataras.ro/retete/6157/piure-de-cartofi-cu-sos-picant.html.Orezul se serveste caldut alaturi de sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez Jasmine cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (9)

izulika 1

21.08.2010, 00:15

serviti va rog

izulika 1

21.08.2010, 00:16

nadina73 n-am avut internet decat de pe telefon si nu aveam cum sa postez retete pentru ca mergea foarte greu, dar acum mi`am revenit :* mi-a fost dor sa stau printre voi

jolygina 1

21.08.2010, 02:21

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si aromati, in vas roman