Orez cubanez

de daniela_angelica in Mancaruri de legume, 16 Mar 2014 | 7047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr orez
  • 1 ceapa
  • O conserva mazare 200 gr
  • 150 gr bacon
  • Usturoi
  • Dafin
  • Un cub knorr de pui
  • Sos de rosii
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cubanez:

Se fierbe orezul cu 2-3 catei de usturoi (intreg fara a fi curatat) 1-2 foi de dafin si un cub de knorr de pui timp de 15-16 minute. Cand este gata se strecoara si se spala foarte bine. Se lasa la scurs.

Intr-o tigaie mai mare se calesc 2-3 catei de usturoi tocati marunt. In continuare se adauga ceapa, iar cand este aproape gata se adauga si baconul tocat. Cand este gata adaugam orezul si amestecam. Lasam in continuare la foc mic mai inca vreo 5-6 minute apoi adaugam conserva de mazare. Condimentam cu sare si piper .

Se serveste cu sos de rosii si ochiuri de ou 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cubanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Risotto