Orez cu cartofi si copanele la cuptor

de Lau in Pui, 11 Apr 2011 | 7472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 4 cartofi
  • 4 copanele
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml vin
  • 1 lingurita busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu cartofi si copanele la cuptor:

Se spala orezul bine si se pune in tava. Se curata cartofii si se spala, se taie in 4 se adauga in tava. Se spala copanelele si se curata de piele cine doreste, se condimenteaza si se aseaza in tava. Se adauga vinul, usturoiul curatat si taiat marunt, sarea, piper dupa gust, busuiocul si o cana de apa. Se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos.

Noi am servit cu sirop de zahar ars.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu cartofi si copanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]