Orez basmati cu peste alb file

de horia in Peste, 31 Iul 2011 | 8898 vizualizari

 

Va prezint o mancare,rapida, simpla si sanatoasa,pe care am facut-o azi.O combinatie perfecta pentru pranz sau cina,la indemana oricui.


VA DORESC POFTA BUNA!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. peste alb
  • 200g. orez basmati
  • faina speciala pentru peste
  • sare
  • delikat
  • rosii
  • o ceapa
  • 300ml. ulei de masline,pe care l-am folosit sa prajesc pestele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez basmati cu peste alb file:

 Despre prepararea orezului am mai aratat intr-o reteta anterioara,asa ca nu mai are rost sa amintesc si aici.Retetele sunt identice,numai ca azi in loc sa adaug ardei italian,am adaugat rosii cherry.Va garantez ca este un deliciu.

Pestele eu l-am cumparat file.N-a trebuit decat sa-l spal putin,sa-l usuc intr-un servet curat,sa-l condimentez si sa-l prajesc.

In timpul care s-a fiert orezul,am prajit si pestele,asa ca am terminat ambele preparate odata.

 

VA DORESC POFTA BUNA !

TIPS-URI

1

Eu dupa ce prajesc pestele,il pun pe o hartie de bucatarie,care suge uleiul.

2

Este indicat ca la toate preparatele prajite ,sa folositi numai ulei de masline.

3

Pacat ca n-am avut patrunjel proaspat...mi-a mai ramas numai congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez basmati cu peste alb file" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

04.09.2011, 17:43

chiar nu am mai facut si eu demult ,asa ca vreau si eu o portie

brunetica 1

27.11.2011, 15:49

super pozele ca si mancarea de asemenea

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:38

Imi place pestele
Imi place orezul
Imi place prezentarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta