Omleta taraneasca la Multicooker

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 4993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 carnaciori afumati
  • o ceapa alba
  • o jumatate de ardei capia
  • o legatura marar proapat
  • un praf de sare si un praf de piper
  • doua lingurite cu amidon
  • o lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca la Multicooker:

Ardeiul si ceapa le curatam si taiem si le punem de-o parte. Carnaciorii ii portionam. Separat batem ouale cu sare, piper si amidon peste care am pus mararul tocat marunt. 

In oala aparatului multicooker am pus o ligurita ulei, sedam din  Menu programul Fry pentru 7 minute, dupa care punem ceapa, ardeiul si carnaciorii si lasam la calit cca 7 minute. Cand acestea s-au calit bine adaugam ouale batute. Lasam in continuare pe Fry pentru 5-7 minute  minute, dupa care invartim omleta pe partea cealalta. Cand este gata se deconecteaza aparatul de la curent si se scoate omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon