Omleta reinterpretata

de BakeUpArtist in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2016 | 3076 vizualizari

 

Astăzi am vrut să încep ziua bine, cu un boost de energie. Așa că am pus laolaltă mai multe legume delicioase și am reinterpretat puțin clasica omletă.  

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 dovlecel mic
  • 3 linguri branza proaspata de vaci
  • 4-5 rosii cherry
  • jumatate de ceapa verde
  • 4-5 ciuperci mici
  • patrunjel verde
  • ardei iute proaspat (optional)
  • sare
  • busuioc sau cimbru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta reinterpretata:

Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru.

Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute.

Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc.

 Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci Pleurotus