Omleta padurarului

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2013 | 5053 vizualizari

 

Pt un mic dejun rapid, satios si sanatos zic eu, va recomand omletele de la micul dejun. Incerc diferite combinatii si retete care sa ne satisfaca papilele gustative....va las una delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 bucata carnacior
  • 1-2 maini de ciuperci de roua
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri branza feta
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta padurarului:

Carnaciorul se taie feliute si se trage usor la tigaie. Se adauga ciupercile curatate si spalate si se prajesc impreuna la foc iute 2-3 minute. Ouale se bat cu un praf de sare, se toarna peste celelalte in tigaie, putin piper proaspat macinat si radem putina branza feta peste omleta. Dam focul mic, acoperim cu un capac tigaia si lasam maxim 5 minute sa se faca la foc molcom. Serviti cu paine de casa. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

puteti inlocui painea cu o salata...este la fel de satios si chiar mai delicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta padurarului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]