Omleta la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2012 | 4804 vizualizari

 

Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -3 fire ceapa verde
  • -1 rosie
  • -1 felie bacon
  • -50 g cas/cascaval
  • -100 g feta
  • -putin ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra. 

Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor, cu parmezan si bacon