Omleta Inimioara

de Lau in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 3504 vizualizari

 

cu aceasta reteta am castigat pe "Lumea retetelor"un set colier si cercei

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 praf de sare
  • 3-4 masline fara samburi
  • 1 ardei rosu
  • fasole galbena
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Inimioara:

Batem ouale cu praful de sare si dam deoparte 2 linguri.

Tocam ceapa, ardeiul, maslinele, fasolea galbena si le adaugam peste compozitia de oua

Intr-o tigaie adaugam putin ulei, ungem si marginile putin, cand s-a incalzit adaugam cate putin din compozitia de ou si cu o lingura de lemn o invartim ca o rulada. O lasam pe margine dupa care iar adaugam compozitie si o rulam. Procedam astfel pana terminam. La final lasam sa se prajeasca pe ambele parti

Scoatem pe un tocator si taiem felii de cca 2 cm grosime, dupa care feliile le vom taia oblic pe jumatate (dupa care vom intoarce jumatate si vom forma inimioara)

Trecem bucatile de omleta prin oul care l-am oprit si punem in tigaia incalzita si prajim pe ambele parti

Scoatem pe o farfurie si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Inimioara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval