Omleta in crusta de malai

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2011 | 29026 vizualizari

 

Eu nu sunt un mare fan al omletelor, dar cand am vazut aceasta varianta la Ama am fost convinsa ca o sa-mi placa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri malai
  • ulei
  • cascaval ras (dupa preferinte)
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in crusta de malai:

Batem ouale cu sare si piper iar apoi adaugam cimbrul tocat marunt si laptele. Taiem ceapa iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Incingem uleiul intr-o tigaie si presaram malaiul. Lasam putin pana incepe sa se rumeneasca.

Adaugam ouale batute iar cand incep sa se inchege adaugam ceapa verde si cascavalul. Lasam pe foc pana incepe sa se topeasca cascavalul.

Scoatem omleta pe o farfurie si o impaturim. Servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]