Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2012 | 5455 vizualizari

 

Cui nu-i place carnea de porc afumata si pastrata la garnita??
Si merge la fix cu omleta.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 g urda
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri gris
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 50 g unt
  • carne de porc de la garnita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita:

Se pune intai grisul in laptele rece si se lasa cateva minute sa isi mareasca putin volumul dupa care se amesteca cu branza urda si mararul.

Se bat ouale, si se pun peste compozitia cu ou si urda.

Punem untul la topit pe foc in tigaia teflonata, turnam compozitia si mestecam de cateva ori pentru a se patrunde uniform, dupa care lasam sa se formeze crusta si intoarcem pe partea cealalta.

Am servit cu carne afumata de la garnita si muraturi.

TIPS-URI

1

Se poate amesteca si carnea in omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci