Omleta cu praz si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 3605 vizualizari

 

un mic dejun rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei
  • 4 felii cascaval Delaco
  • sare si piper dupa gust
  • pentru salata:sare, piper dupa gust, putin ulei, cativa stropi de otet si putin marar uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz si cascaval:

Spalam prazul si il taiem rondele.

Punem 1 linura de ulei in tigaie, asezam cateva rondele de praz si le sotam usor.

Spargem 2 oua, adaugam sare si piper dupa gust ,batem ouale cu o furculita si turnam amestecul in tigaie peste prazul sotat.

Lasam omleta sa se prajeasca pe o parte, o intoarcem cu grija sa nu se rupa si pe cealalta parte, mai prajim 1 minut apoi asezam 2 felii cascaval feliat si rulam omleta ca pe clatita.

Repetam si pentru cea de-a doua portie iar prazul ramas il vom transforma in salata prin adaugare de sare, piper, marar uscat,cativa stropi de ulei si cativa stropi de otet.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu susan si melcusori aperitiv