Omleta cu de toate

de Julia_Snow in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2014 | 3621 vizualizari

 

Iata o reteta de mare finete culinara si a carei concepere mi-a cerut multa atentie, rabdare si tenacitate!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • sunca presata,
  • salam uscat,
  • cascaval,
  • leustean,
  • sare,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Se bat ouale cu putina sare (eu adaug si putin lapte, ca sa fie mai pufoasa) iar peste ele se adauga salamul, sunca , leusteanul si cascavalul.

Se toarna compozitia in tigaia incinsa cu putin ulei de masline si se rumeneste frumos pe ambele parti.

Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Julia_Snow 1

12.03.2014, 12:05

Multumesc Alina

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:22

trebuie sa incerc si eu cu leustean

Julia_Snow 1

13.03.2014, 08:27

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Invartita cu branza de oaie