Omleta cu cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 7532 vizualizari

 

un alt mod de a manca un pic mai sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • verdeata
  • cimbru
  • 2 linguri de ulei
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi la cuptor:

Curatam si taiem cartofii felii putin mai groase, nu chiar ca pt cartofi pai ( pt ca se lipesc), ii  punem intr-o tava, ii ungem cu ulei, ii condimentam cu piper, boia, cimbru, apoi punem un pahar de apa in care am dizolvat sare( apa trebuie sa fie la nivelul cartofilor) si ii dam la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor.

Batem ouale cu un praf de sare, piper si boia si ii punem peste cartofi.

Deasupra razuim cascaval si mai dam la cuptor inca 5-10 minute la foc mediu.

Dupa ce scoatem taa din cuptor asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.10.2010, 08:24

va multumesc, asta este

Adinacarla 1

06.10.2010, 14:11

furculite mi-am luat si la masa m-am asezat

Dana Cristea - pusikmea 1

07.10.2010, 08:04

multumesc adina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de fasole cu cartofi