Omleta cu brinza si marar

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2009 | 5539 vizualizari

 

pentru aceasta omleta m-am inspirat din rulada facuta de "Bucataras"....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • marar
  • 4 felii de branza de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu brinza si marar:

Am batul ouale cu un praf de sare, am adaugat laptele si mararul tocat marunt. Am pus putin ulei in tigaie si cand s-a incins am pus omleta si am intins-o uniform pe toata suprafata tigaii. Cand s-a facut pe prima parte, am intors-o usor cu o paleta ca ca sa nu se rupa.

Am rasturnat omleta pe o farfurie, am ras cascaval si apoi am adaugat felii de branza si am rulat-o.

Am taiat rulada felii si am servit cu rosii, castraveti si masline.

TIPS-URI

1

Omleta se coace la foc mic pentru ca este groasa si trebuie sa se coaca bine, dar sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu brinza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saratele