Am facut 1 an de Bucataras si m-am gandit sa va aduc o prajiturica minunata. Imi aduc aminte cu drag prima zi cand am intrat pe acest site si totul mi se parea atat de strain. Acum acest site a devenit un cerc minunat de oameni frumosi in care am fost primita cu bratele dschise. M-am intalnit cu bucatarasi minunati care mi-au placut de la prima intalnire. Am fost incantata de veselia si starea de bine pe care ti-o ofera. Ma bucur enorm ca am reusit sa intru si eu in aceasta familie frumoasa si sper sa pot fi alaturi de voi mult timp de acum incolo.
Intr-un vas punem ouale, zaharul si varful de sare si le mixam pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugam uleiul treptat si mixam la viteaza mica pana cand se incorporeaza perfect in amestecul de oua. Adaugam chipsurile de ciocolata si esenta de vanilie. Mixam. Adaugam si cele 2 linguri de dulceata de visine. Mixam. Cernem cacaoa intr-un vas, iar apoi adaugam cate 1 lingura si o incorporam in aluat. Procedam astfel pana terminam de incorporat toata cacaoa. Tapetam o tava cu hartie de copt. Turnam aluatul in tava si il lasam in cuptor preincalzit timp de 20 de minute la 175 grade C. Introducem o scobitoare ca sa verificam aluatul daca este copt. Lasam prajitura sa se raceasca complet iar apoi o introducem in congelator pentru 20 de minute. Soatem prajitura din congelator si putem sa o taiem. Prajitura se tine in frigider. Noi am mancat-o cu dulceata de visine deasupra si topping de ciocolata. Este o minunatie!