I-as face o introducere dar nu prea am ce pt ca m-a lasat fara cuvinte la cat de buuuunaaaaa este!!!M-a contaminat si pe mine prajiturica asta...clar!:))) Multumesc Licutei si fetelor pentru aceasta reteta!:*
Topim 150 gr de unt, biscuitii ii zdrobim iar peste ei punem untul topit si amestecam.
Intr-o tava de chec punem folie alimentara, turnam compozitia obtinuta si cu o lingura pisam bine. Se da la frigider pana se face restul compozitiei.
Intr-o craticioara topim 250 gr de ciocolata, lasam putin la racit apoi adaugam esenta de rom si 250 ml frisca lichida. In compozitia obtinuta adaugam restul de 100 gr unt.
Gelatina o punem la inmuiat cu 150 ml apa, apoi o punem pe baie de aburi pana se topeste dupa care se adauga la compozitia de ciocolata.
Compozitia pe care am obtinut-o se toarna in tava peste biscuiti apoi o lasam la frigider cateva ore, sau pana a 2a zi.
Glazura : topim 50 gr de ciocolata cu lapte si amestecam cu 50 ml frisca lichida. Nectarina o taiem felii subtiri.
A iesit extraordinara si cu esenta de rom:D...Va invit la o feliuta.
Pofta bunaaa!!!!