O cina gustoasa in vasul roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 22667 vizualizari

 

vroiam si ceva bun si rapid si gustos......................asa ca solutia s-a gasit rapid

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4
  • aripi de curcan4
  • cartofi 1-1,5 kg
  • ardei rosu
  • 1 cutie sos bechamel 500 ml

sos pt carne:

  • sare
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 2 linguri de mustar
  • 50 ml pasta de tomate
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • piper
  • 1/2 lingurita curry

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O cina gustoasa in vasul roman:

Se pun cartofii la fiert 10-15 minute in coaja apoi se curata si se taie felii , nu foarte subtiri.

Se pregateste sosul pt carne,se zdrobeste usturoiul si se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si ulei ,dupa care se pune mustarul , pasta de tomate si curry se amesteca bine apoi cu o pensula se ung bine bucatile de carne cu acest sos.

Se ia vasul roman se pune putin ulei apoi se pun bucatile de pulpe , aripi  si cartofii taiati , se pune sosul bechamel (eu l-am cumparat)peste bucatile de carne si cartofi ,se taie feliute  ardeiul rosu si se da vasul la cuptor pentru aproximativ 50 minute

Probabil veti zice de ce ai mai fiert cartofii?

Fiindca nu se inmoaie foarte bine, se intaresc putin daca sant pusi cruzi,asta e parerea mea,este tot o inventie de a mea,dar a fost grozava

Se servesc cu multa  pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "O cina gustoasa in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de otet balsamic