Negrese

de karla in Prajituri, 19 Apr 2013 | 5633 vizualizari

 

Este o reteta superba ,este foarte pufoasa si are un gust de te scoate din minti, sper s-o incercati!

 

INGREDIENTE

  • am folosit o cana de 250 de ml
  • 1 cana apa
  • 4 linguri gem
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 cana zahar
  • un varf de cutit de sare
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de portocala
  • bucati de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese:

Se bat ouale cu zaharul si sarea  pana devine o spuma  apoi se adauga gemul si se amesteca apoi ,iar mai apoi uleiul si se amesteca .

Apoi se pune apa si  coaja de portocala.Peste acest amestec lichid se adauga faina amestecata cu praf de copt si se incorporeaza bine.Inainte de a pune aluatul in tava adaugati bucatiile de ciocolata apoi puneti aluatul intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor circa 30 de min la 180 de grade .Deasupra se poate pune zahar pudra ,ciocolata topita,glazura etc.

                                        Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti cuptorul in primele 15 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]