Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

de Pushaa in Prajituri, 27 Iul 2014 | 8437 vizualizari

 

Ador aceasta prajitura in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata:

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La final adaugam ciocolata si turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt.

Dam la cuptor 30 minute.

Deasupra eu i-am pus un toping de dulceata de soc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu aroma de cafea