Negresa de post cu esenta de rom si stafide

de cristinutanicolita in Prajituri, 16 Noi 2015 | 5677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  • 2 cani zahar
  • 4 cani faina
  • 2 fiole esenta de rom
  • 3 lg cacao
  • 200 g stafide
  • 1 praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu esenta de rom si stafide:

Se da drumul la cuptor.

Se mixeaza apa cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga si restul ingredientelor si se mixeaza totul

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu pana trece testul scobitorii.

Cand se raceste se pudreaza cu zahar sau nuca de cocos.

Se portioneaza rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu esenta de rom si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

miki_a 1

17.11.2015, 16:23

Este o reteta fara bicarbonat sau praf de copt? Sigur iese ca in poza?

-Licurici- 1

18.11.2015, 10:48

Gabitsa 1

21.11.2015, 08:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]