Negresa de post

de Lau in Prajituri, 24 Feb 2012 | 13571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,1/2 cana de zahar
  • 2 cani de apa
  • coaja portocala
  • 100 g nuca macinata
  • 4 linguri margarina cu varf
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • faina
  • GLAZURA
  • 3 linguri de zahar
  • 7 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Zaharul se topeste,se adauga 1 cana de apa si se pune din nou pe foc pana se dizolva complet.

Margarina se topeste intr-un ibric si se lasa la racit.

Se amesteca cacao,praful de copt,coaja de portocala,nuca,se adauga margarina,siropul de zahar caldut si restul de apa,se amesteca si se adauga faina cat sa iasa un aluat ca la chec.

Se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Glazura-se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana se topeste margarina.

Cand s-a racit prajitura se adauga glazura si se mai lasa cca 30 min dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Lau 1

27.02.2012, 08:13

nadina73 1

27.02.2012, 10:46

Ce cantitate de nuca se pune?Nu ai specificat la ingrediante doar la modu de preparare.

Lau 1

27.02.2012, 12:57

nadina am scris 100 g am pus eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post