Negresa cu mascarpone si zmeura

de Nadyne in Dulciuri, 15 Oct 2016 | 4802 vizualizari

 

O prajitura savuroasa, deloc complicata...

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 250 g mascarpone
  • esenta vanilie sau extract de vanilie Bourbon
  • 350 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si zmeura:

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine.

Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie.

Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava tapetata cu hartie de copt, apoi crema de mascarpone.

Nivelam si punem zmeura, cat mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolata si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute.

 Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

16.10.2016, 10:46

Nadyne 1

16.10.2016, 21:08

Valclaudia 1

18.10.2016, 06:57

vai, cum arataaaaaa!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert "Vesel si colorat"