Negresa cu inima de cocos

de La Ancuta in Prajituri, 8 Mar 2011 | 6654 vizualizari

 

Va doresc un 8 Martie fericit si o primavara plina de bucurii!!!

 

INGREDIENTE

  • 240 g unt
  • 320 g ciocolata amaruie
  • 300 g zahar
  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru inima de cocos:
  • 350 ml lapte condensat indulcit
  • 120 g nuca de cocos
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu inima de cocos:

Rupem ciocolata bucatele si punem pe foc mic impreuna cu untul si lasam sa se topeasca. Cand s-au topit stingem focul si adaugam zaharul. Amestecam pana se dizolva.
Lasam apoi sa se racoreasca putin, dupa care adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in aluat. Mixam bine pana se omogenizeaza.

Pentru umplutura amestecam laptele condensat cu nuca de cocos.

Punem aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem din loc in loc cate o lingura din inima de cocos.
Cu varful unui cutit sau cu un betigas pentru frigarui amestecam cele doua compozitii.

Dam la cuptor, la 170 de grade 40-45 de minute. Testam cu scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt.

Lasam sa se raceasca si portionam.

Va poftesc la o negresa pufoasa si aromata (si desigur o cafea) :)

Multumesc Laura A.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu inima de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

09.03.2011, 07:01

Ce frumos crescuta e!!!!
La multi ani, Ancutz !

La Ancuta 1

09.03.2011, 12:07

Miuta

La Ancuta 1

09.03.2011, 12:11

Multumesc mult Gaby
O primavara frumoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Leo