Negresa cu dulceata

de ianculubita in Prajituri, 20 Ian 2014 | 13487 vizualizari

 

Aceasta este clasica reteta de Negresa de post,in care eu am adaugat un borcan cu dulceata de trandafiri care mie nu-mi place si tot mutam borcanul de colo colo

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu sifon
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 borcan gem sau dulceata
  • 1 lingurita bicarbonat
  • arome
  • miez de nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu dulceata:

Intr-un castron amestecam sifonul cu zahar pana se topeste,adaugam apoi uleiul cate putin amestecand continuu,arome apoi faina amestecata cu cacao,putina sare si bicarbonatul stins;dupa omogenizare incorporam gemul si rasturnam in tava unsa si tapetata sau forma de silicon daca aveti;deasupra dispunem miez de cuca si lasam la cuptor 40min.

Dupa ce s-a racit in forma,scoatem,pudram,taiem si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de negresa cu nuca, cacao si glazura de ciocolata