Negresa cu cocos, de post

de _Alina_ in Prajituri, 27 Noi 2013 | 14185 vizualizari

 

Ce-mi place la prajiturile de post e ca faci economie si iese o minunatie cu efort minim. In plus nu tre' sa fii mare cofetar...;)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 380 g faina
  • 150 g zahar
  • 530 ml apa
  • 50 g cacao
  • 80 g fulgi nuca de cocos
  • 60 ml ulei de floarea soarelui
  • 60 ml sirop de brad
  • 1 si 3/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • 1 lgt otet
  • Decor:
  • bucatele de ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu cocos, de post:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Intr-un vas amestecam faina, cu cacaoa, apoi turnam restul ingredientelor si le incorporam cu telul.

3. Turnam compozitia intr-un vas (termorezistent am folosit eu)  cu dimensiunile 20 x20 cm, uns cu ulei si tapetat cu hartie de copt sau cu faina.

4. Introducem in cuptor pentru 35-45 min. Facem testul scobitorii, daca iese curata =>  blat copt.

5. Scoatem din cuptor si punem aschiile de ciocolata pe prajitura calda.  Daca avem rabdare, asteptam sa se raceasca apoi o portionam dupa preferinta.

S-aveti pofta!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu cocos, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

27.11.2013, 17:29

Rocsi 1

27.11.2013, 19:23

Imi place foarte mult

diaconta 1

27.11.2013, 20:37

Ce-mi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose negrese