Negresa cu ciocolata

de - Andreea - in Prajituri, 23 Sep 2013 | 11529 vizualizari

 

Ideea a pornit de la checul Corinei care preluase ideea de la Miha ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri ciocolata rasa
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata cu alune
  • 5 linguri frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata:

Punem intr-un bol : faina,zaharul,praful de copt ,ciocolata rasa si cacaua.Amestecam totul bine.

Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adaugam laptele si mixam.

Adaugam ingredientele lichide la cele solide si amestecam totul foarte bine.

Tapetam  tava pentru cuptor cu unt si presaram faina.Turnam compozitia si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 20 minute.

Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.

Can prajitura este gata,o lasam sa se raceasca putin si turnam pe intreaga suprafata amestecul de ciocolata cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa specială