Negresa cu caise

de mimmi in Prajituri, 19 Iun 2011 | 6774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g faina,
  • 150g zahar,  
  • 120g unt,  
  • 3 oua,
  • 3 linguri cacao ,  
  • 50 g ciocolata taiata,  
  • 150 g iaurt amestecat cu 50 ml frisca lichida,
  • 1/2 plic praf de copt,  
  • 12 jumatati de caise,
  • unt pentru uns tava si zahar pentru tapetat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam crema untul cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile,cacaoa,faina,praful de copt,iaurtul,albusurile batute spuma si ciocolata. Ungem o tava de 22x28 cm cu unt,o tapetam bine cu zahar si punem jumatatile de caise cu partea in care a fost samburele in jos. Peste turnam aluatul si dam la cuptor cca 30 de minute. O lasam la racit,dupa care o intoarcem si o portionam. E important sa nu o lasam prea mult in cuptor sa nu se usuce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]