Negresa cu branza de vaci

de anca_rm in Dulciuri, 27 Iul 2016 | 4630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • -5 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -1 lingura cacao
  • -3 lingura cafea
  • -1 lingurita rom
  • -300 gr branza
  • -100 gr stafide
  • -2 oua
  • -3 linguri zahar pudra
  • -coaja de limeta
  • -praf de copt
  • Extra: 50 gr ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra  si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza.

Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea.

 Adaugam cafeaua, cacao ,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute .

Dup ace o scoatem din cuptor razuim ciocolata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

27.07.2016, 19:30

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:55

O bunatate!

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:30

foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]