Negresa cu bors

de Miss_B in Prajituri, 2 Feb 2012 | 11584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani bors
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 4 cani faina
  • un plic praf de copt
  • 4-5 linguri cacao
  • alune,nuca,bucati de ciocolata
  • Glazura:
  • 4-5 galbenusuri de ou
  • 300 grame zahar
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu bors:

Se amesteca foarte bine toate ingredientele(de preferat cu un mixer,ca sa fie omogen),se tapeteaza tava cu faina,se toarna compozitia si se da la cuptor la 180 grade,aproximativ 40 minute sau mai mult(testati cu o scobitoare).Puteti pune alune sau nuci in compozitie.

Glazura:frecam spuma galbenusurile cu zaharul si turnam peste negresa cand o scoatem din cuptor.Presaram ciocolata sau bombonele decorative si lasam sa se raceasca.

TIPS-URI

1

Borsul poate fi inlocuit cu vin alb!

2

Cana pe care o folosesc are cam 200 de grame,insa puteti folosi orice masura,chiar si mai mica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu prune si ciocolata