Negresa

de Dea_Dea in Prajituri, 21 Mar 2013 | 13916 vizualizari

 

O prajitura delicioasa si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 150 gr margarina(unt)
  • 3 linguri cacao
  • 250 ml iaurt
  • 8 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • GLAZURA
  • 100 gr ciocolata neagra amaruie 1
  • 00 ml frisca licida
  • ORNAT
  • Frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

BLATUL:

Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga untul topit, se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se toarna peste compozitia de oua, se omogenizeaza si se da la cuptor, in tava tapetata(20x30), pentru 40-50 min , la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca si se taie bucati.

GLAZURA : 

Ciocolata rupta bucatele cu frisca se pune la foc mic pana se omogenizeaza, apoi se pune peste bucatile taiate de blat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuca de cocos