Naut cu legume si carne

de Miha in Pui, 19 Mar 2010 | 6532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g naut
  • 4 copanele de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata de telina
  • 1 cana suc de rosii
  • cimbru
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu legume si carne:

Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca.

Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare.

Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam ceapa tocata marunt si legumele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cubulete), sucul de rosii si apa cat sa acopere bine totul si dam la fiert, timp de 1 ora- 1 ora si jumatate.

Cand e aproape gata potrivim gustul de sare si piper si putin cimbru.

La sfarsit se presara cu patrunjel verde tocat.

Sursa

 

TIPS-URI

1

se poate renunta la carne, obtinand astfel o delicioasa mancare de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

21.03.2010, 14:02

Multumesc Oana. Nu a fiert greu, vreo 1 jumate cred ca a fiert.

Natalia 1

05.04.2010, 14:15

Nici nu mi-ai zis ca ai facut si tu naut. V-a placut?
Oana, la oala sub presiune fierbe mult mai rapid.

Miha 1

05.04.2010, 15:43

Oana se teme de oala sub presiune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui