Naut cu ceapa si kaizer

de Bya Ralu in Porc, 3 Mai 2016 | 4168 vizualizari

 

O mancarica rapida care se face repede si e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva naut
  • unt
  • sare/piper/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ceapa si kaizer:

Nautul se scurge de zeama si se spala bine sub jet de apa rece.

Kaizerul se taie bucati potrivite, dupa placul fiecaruia, se pune in tigaie impreuna cu untul, dupa cateva minute se adauga si ceapa rosie taiata solzisori si condimentele.

Se acopera cu apa, punem nautul si lasam la foc mic sa fiarba ceapa si kaizerul.

Cand zeama a scazut se poate servi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ceapa si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]