Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi

de ralu_ca in Porc, 18 Ian 2015 | 11619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet porc afumat
  • 6-8 cartofi
  • sare
  • piper boabe
  • cimbru
  • 6 catei usturoi
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • foi dafin
  • 2 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi:

Muschiuletul l-am taiat felii si l-am asezat in cratita cu 3 linguri ulei, pe care prajit pe ambele parti (cateva minute). Apoi am adaugat pasta de tomate, cartofii, sare, usturoiul taiat feliute si apa cat sa se acopere. Apoi faina am amestecat-o cu putina apa si am turnat peste sosul din cratita. Am amestecat usor si spre final am pus si piper, cimbru, foi dafin. Am lasat sa se fiarba bine totul si cand totul a fost gata am servit cu mare placere, alaturi de castraveciori in otet.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]